VISION OG MISSION

Initiativets VISION - Vores vision er at skabe et stærkt fundament for et mere meningsfyldt, bekræftende og succesfuldt liv, hvor biproduktet på samme tid er mindre stress og flere ressourcer.

Initiativets MISSION - Vores mission er at præsentere, videreformidle og konstant udvikle de 12 delmål sådan at definitionen skaber klarhed og favner flest mulige individuelle, større organisationer og virksomheder.

Initiativets FORMÅL - Opdyrke og videreudvikle en kultur om øget fokus på personlig udvikling, succes, gensidig adfærd og kvalitetsliv, og på samme tid nedbringe de personlige og samfundsmæssige omkostninger forbundet med stress og inaktivitet. Samfundet lever på gode ideer, ambitioner og dedikation. Samfundet presses af ubalance, stress og inaktivitet. De 12 delmål skal på en og samme tid have en meningsfuld indflydelse på begge parametre.

Initiativets VÆRDIER - Initiativet skal være alle mands eje og dermed sigter vi efter at være konkurrenceneutrale og politisk neutral. Vi tror på at man som individuel, virksomhed eller organisation, bedst selv er i stand til at skabe de processer som skal til for at skabe succes. Af den grund koncentrere vi os om målet og tror på at processen formes gennem inspiration og gensidig sparring på tværs af hele netværket.

DYRK OPLEVELSEN


Sammen skaber vi en kultur om at inspirere hinanden til gensidig succes.

FØLG OS

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend