BLIV INSPIRERET

Det handler om hvordan du har det! Både på din vej mod dine resultater og når du opnår dine resultater!

HVAD VIL DET SIGE AT DYRKE OPLEVELSEN?

Det gør du formentlig allerede - og det bør du gøre endnu mere af! Oplevelsen er der hvor du mærker livet, i stedet for at lade det passere. Oplevelsen gør indtryk på dig og bestemmer dine handlinger som enten bliver til succes, nederlag eller derimellem. Oplevelsen er betinget af vores perspektiv, som er formet af vores overbevisninger og sted i livet.

HVORDAN DYRKER DU OPLEVELSEN?

Du kan ændre dine perspektiver med det samme, mens ofte tager det noget tid at ændre dine livsbetingelser. Begge elementer kræver en indsats, og begge elementer er afgørende for at dyrke oplevelsen. Bestem dig for hvor du er på vej hen i livet! Ændre gerne retning, men hav en retning. Brug kun tid på det som er vigtigt og/eller meningsfuldt i forhold til den retning, på det personlige og professionelle plan.

HVORFOR DYRKE OPLEVELSEN?

Fordi du vil bruge tid og energi på det som reelt er godt for dig og de omkring dig. Dyrk Oplevelsen stiller fokus på at være i proces, for at opnå noget meningsfyldt og/eller vigtigt. Det stiller, med andre ord, ikke fokus på at undgå noget noget meningsløst, da forløsning af det negative, anses som biprodukt i processen for at opnå det positive.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED AT DYRKE OPLEVELSEN?

Det gør du faktisk bare ved at tænke to tanker, og det er ''Hvor er jeg på vej hen i livet'' og ''Hvad skal jeg gøre som enten er vigtigt, meningsfuldt eller begge dele, lige nu?'' Mens det vigtige kan være oprydning, kan det meningsfyldte være en tv serie og måske kan du opnå begge dele (Det vigtige og meningsfyldte) ved at lave aftensmad. Det du bruger tid og energi på skal give mening ift. den proces du er i gang med ift. at opnå dine mål. LÆS MERE