DOTC - Dyrk Oplevelsen Træner Certificering

Sammen skaber vi kulturen om at inspirere hinanden til personlig succes!

Undervisning

Fremmødeundervisning med fokus på direkte forståelse af og træning i dyrk oplevelsens principper, mhp. at kunne praktisere dem hos sig selv, individuelle og grupper. Du modtager undervisningsmappe, bog og værktøjer.

Certificering

Efter undervisningsforløbet - 1 times certificering hvor du demonstrerer dine færdigheder i at identificere og træne de ønskede principper for dyrk oplevelsen hos en individuel kandidat. Du modtager bevis, pensumliste og emblem.

Udbytte

Her er 3 forslag til dig som træner. Du kan arbejde periodevis for Dyrk oplevelsen. Vælge at blive selvstændig eller supplerer din faglige profil med moderne principper for succes og udvikling. Du kan også modtage sparring af ambassadørnetværket.

Underviser

Arbejd lønnet som underviser enten ved Dyrk oplevelsen eller hos en af vores samarbejdspartnere.

Selvstændig

Start din egen virksomhed og udbyd træning i at dyrke oplevelsen for enkeltpersoner og virksomheder.

Supplering

Styrk dit CV og din personlige profil ved at tilføje certificeringen til dine gennemførte kurser.

Derfor skal du være træner - frem for terapeut


Dyrk oplevelsen og skab fantastiske resultater i livet, mens biproduktet er stresreduktion og psykisk robusthed. Læs gerne vores vision, mission, formål og værdier.


En træner i dyrk opelvelsen, træner andre i at udvikle sig gennem fokus på at se muligheder og indhold, fremfor traditionel terapi som ofte har fokus på smertelindring og udfordringer ved at bruge tid på stress- og smerteområder. Træningen handler om at finde mening og gøre væsentlige elementer vigtige, med henblik på at prioritere naturlig og tillært succesadfærd der hvor det giver en mærkbar forskel på succes. Træningen differentierer sig også fra coaching, da principperne blandt andet handler om at bidrage til ens netværk og ikke kun have fokus på sig selv, samt at dyrke en kultur fremfor at afdække værktøjer til specifikke situationer.


En træner kan træne både grupper og individuelle. Det betyder at enkelte personer kan booke en træner til at lære og implementere principperne for Dyrk oplevelsen. Principperne er de samme, men det trænes individuelt og forskelligt fra person til person. Grupper så som arbejdsgrupper og hele organisationer kan også trænes mhp. at dyrke oplevelsen på arbejdspladsen.

Eksempler på at være træner


Som træner inviteres du til årlige arrangementer sammen med resten af advisoryboardet og de øvrige trænere, hvor man inspirere hinanden til at træne principperne for dyrk oplevelsen. Du kan også blive del af en trænerliste sådan at Dyrk oplevelsen kan kontakte dig ifm. at udføre betalte opgaver - Det kan være undervisning, foredrag eller træning af individuelle og virksomheder. Du kan også skrives op til at undervise hos andre undervisningsinstitutioner.. Det kan for eksempel være ved FOF (Folke oplysningsforbundet) hvor der udbydes Dyrk oplevelsen kursusforløb. Derudover kan du blive selvstændig og træne individuelle og virksomheder.


At være træner giver dig også værktøjerne til at supplere din professionelle tilgang, robusthed og sociale manøvrebilitet på arbejdspladsen. Dit DOTC bevis supplerer dine socialfaglige værktøjer og gør dig del af et voksende netværk som torr på succes gennem træning og fokus på det vigtige og menigsfyldte.

Undervisningsforløbet i praksis


Forløbet er delt op i 6 moduler, hvor modul 6 er certificeringsmodulet. Efter certificering kan man kalde sig Dyrk oplevelsen træner - DOTC. Forløbet gennemføres på adressen sammen med din underviser og Anders Bircow som supplerende sparringspartner. Her modtager du undervisning i at træne andre, ved at træne hinanden på holdet. Der er aftensnacks og drikke, og den gode stemning er vi fælles om. Mellem hvert modul vil der være nogle opgaver som kan løses ifm. ens arbejde og fritid. Opgaverne handler primært om adfærdsimplementeringer som skal afprøves i dagligdagen. Gennem refleksion, træning og læsning når vi et niveau som vi kontrollerer ved at afholde en certificering med dig, din underviser og en censor. Derefter inviteres du til et årligt ambassadørarrangement, du som træner kan deltage i, sammen med blandt andre Anders Bircow, alle underviserne og det øvrige advisoryboard. Arrangementet handler om gensidig sparring og udvikling for at dyrke oplevelsen.


Proces i punktform

Du tilmelder dig og modtager materiale og login

Du deltager på minimum 5 af de 6 moduler

Du gennemfører certificeringsmodulet på modul 6


Bonusmuligheder

Du deltager i fællesarrangementet

Du kan vælge at blive del af ambassadørnetværket og tilkaldelisten

Næste kursus

Senest tilmelding d. 16 oktober 2020 maks. 16 deltagere på hvert hold.


Mulige adresser

Herning / Innovatorium birk center park 40 (Jørgen Christiansen)

Hillerød / Adresse tilgår (Tom Christensen)

Tønder / Sønderlandevej 4, 6270 Tønder (Kristina Holst)

Odense / Ørbækvej 350, 5220 Odense (Cecilie Andersen)


Modulerdatoer

Modul 1 - 20 og 22 oktober 2020 kl. 18 - 21

Modul 2 - 27 og 29 oktober 2020 kl. 18 - 21

Modul 3 - 3 og 5 november 2020 kl. 18 - 21

Modul 4 - 10 og 12 november 2020 kl. 18 - 21

Modul 5 - 17 og 19 november 2020 kl. 18 - 21

Modul 6 Certificering efter individuel aftale - Efter undervisningsforløbet (Diplom og Bevis)

Ambassadørarrangement - Dato tilgår (Valg fri)

DOTC

Dyrk Oplevelsen Træner Certificering

 
 
Tilmelding til DOTC - Herning
Tilmelding til DOTC - Hillerød
Tilmelding til DOTC - Tønder
Tilmelding til DOTC - Odense
 
Jeg vil gerne faktureres det fulde beløb
Jeg vil gerne faktureres 500.- dkk pr. mdr.
 
 

DYRK OPLEVELSEN


Sammen skaber vi en kultur om at inspirere hinanden til gensidig succes.

FØLG OS

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend